Żeby było nam wszystkim wygodniej!
Nowy użytkownik
*W czwartek było pierwsze spotkanie; było około 20 osób - w tym 4 od nas, koło 10 ode mnie z geografii i reszta to również geografia, jeszcze starszych roczników.
*Spotkanie prowadził vice - prezes SKNG (studenckiego koła naukowego geografów) Grzegorz Siwek, który jest pomysłodawcą sekcji, przez ostatnie lata był prezesem SKNG, jest na 5 roku i jest ogarnięty w te klocki.
*Sekcja będzie polegała na spotkaniach - około godziny raz na tydzień, gdzie sami dla siebie będziemy prowadzić "mini warsztaty" oraz jakichś większych wydarzeniach, na przykład związanych z współpracą z analogicznymi kołami na innych uczelniach.
*Ponadto padł pomysł, byśmy zrobili opracowanie (mapkę wielowarstwową z różnymi informacjami) dla ogrodu Botanicznego, który należy do UMCS, a nie ma żadnego sensowego planu nawet. Więc byłoby trochę roboty przy pomiarach, potem przy przetwarzaniu tych danych, ale i myślę, że spora satysfakcja, bo wspólnymi siłami zrobilibyśmy coś, co miałoby realne zastosowanie.
*Terminy spotkań ustalimy drogą głosowania, spisywaliśmy Grześkowi nasze maile. Jeśli ktoś jeszcze chciałby, żeby na jego maila została wysłana ankieta, to proszę tutaj podać, wyślę mu i będziecie też głosować - mam na myśli osoby, które są zainteresowane pracą w kole
Nowy użytkownik
damiankorzeniowski@gmail.com
Nowy użytkownik
marcin.iskierko@o2.pl
Nowy użytkownik
http://www.nsgeo.agh.edu.pl/ to ta sieć, w którą sekcja będzie w jakiś sposób włączona
Nowy użytkownik
alvida@vp.pl
Nowy użytkownik
diana.kw@wp.pl
Nowy użytkownik
revixd@gmail.com
Ostatnio edytowany przez Grzegorz_Jurak (2013/11/24 15:29:55)
Administrator
no oczywiście jestem chętny
zs3.czarek.kardas@gmail.com
Nowy użytkownik
monikabajko@interia.pl
Administrator
czarizarth@o2.pl