Żeby było nam wszystkim wygodniej!
Nowy użytkownik
Dobra, a teraz przyznawać się kto marnuje swoje życie tak jak ja
Nowy użytkownik
Ja oczywiście
Administrator
Przyznam się oglądałem kilka kiedyś
z tego co pamiętam to jedno z nich to Angel Beats! a drugie kiss x sis. Może ktoś kojarzy coś z tych tytułów?
Nowy użytkownik
Angel Beats... to jest o takim chłopaku, który umarł i cała akcja rozgrywa się w życiu pozagrobowym? xD Nie oglądałam tego za bardzo, ale tytuł kojarze
Polecasz do obejrzenia czy nie za bardzo?
A tego drugiego nie kojarze
Administrator
Oj kurcze naprawdę trochę dawno to oglądałem bo może jakiś 1,5 roku temu ale do tej pory pamiętam fabule
a przy końcu to nawet łezka się może zakręcić
. 100 procentowo polecam
jedno i drugie
Moderator
Odrobina mojego życia została na to poświęcona, ale to zaledwie okruch przy pewnych osobach.
Zawsze i wszędzie polecam Gintamę, strasznie niedoceniona, aczkolwiek świetna seria. Panty & Stocking with Garterbelt, jeśli ktoś lubi bardziej amerykańską kreskę i dość niewybredny humor. Anime jest naprawdę różnorodne, więc można znaleźć coś dla siebie. :3
Jakiś fan studia Ghibli jest z nami na pokładzie? Jeśli nie, to nic się nie bać, oglądać - piękna muzyka, śliczne widoczki i całkiem wartościowe historyjki. Na początek polecam Spirited Away, klasycznego już Totoro i, oczywiście, Ruchomy Zamek Hauru (niekoniecznie z polskim dubbingiem, bo trochę ssie).
Nowy użytkownik
No to ja spytam, skoro to nie tylko o mange się rozchodzi, to czy może ktoś jest nadal lub był za małolata fanem Dragon Ball, DB Z czy też serii GT?
Nowy użytkownik
sorry but GT to filler
Nowy użytkownik
Wiem ale pytam może ktoś chociaż coś jarzy
osobiści Z-tka wymiata
Nowy użytkownik
@Sylwester ja oprócz tego że oglądałem jak byłem mały, to ostatnio obejrzałem Kai